Головне

Моуріньо: "Челсі" деградує

17.02.2010 12:27 460 0

Головний тренер міланського "Інтера" Жозе Моуріньо, якого наступного тижня чекає зустріч зі своїм колишнім клубом "Челсі" в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, заявив, що лондонський клуб почав деградувати.

Моуріньо також додав, що його ворожнеча з Карло Анчелотті, як і раніше, залишається дуже сильною, інформує ТСН.

"Челсі" в останні два роки явно почав деградувати, і те, що це трапилося після того, як я пішов, не є простим збігом, У нас були унікальні взаємини між менеджером, гравцями і фанатами, і коли це ламається, повернути все на свої місця дуже складно.

З тих пір в "Челсі" змінилося багато тренерів, і, можливо, вони не мали потрібної психології для цього клубу. Я знав, що з таким власником довгострокового плану бути не може - ти повинен виграти титул у перший же сезон або сказати всім "до побачення", - сказав португальський фахівець.

Моуріньо згадав і про натягнуті відносини з нинішнім коучем "Челсі" Карло Анчелотті.

"Анчелотті ніколи не був моїм другом. В Англії іноземним тренерам, які приносять з собою нові знання і новий досвід, завжди надають велику повагу, але тільки не в Італії - тут тебе поважають, якщо тільки ти італієць. Іноземців, тут не цінують, і тому я завжди говорив, що в Англії мені працювалося краще", - заявив Моуріньо.

Коментарі ()