Головне

Рабінович: Заваров міг тренувати "Арсенал" 200 років

17.02.2010 08:53 390 0

У конфлікті київського "Арсеналу" і тепер вже екс-головного тренера команди Олександра Заварова буде розбиратися Дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги.

Про це пише "Советский спорт".

"Хочу сказати відразу, що в мене немає конфлікту з Сашею Заваровим. Я його просто звільнив з посади головного тренера. Заварову треба подолати складний період в житті, взяти себе в руки і зайнятися тренерською роботою в іншому клубі", - запевняє президент "Арсеналу" Вадим Рабінович.

"Він весь час хоче випити з президентом "Арсеналу" сто грамів. Я не хочу сто грамів, а хочу просто поговорити. Мені ще не вистачало стежити, хто скільки вживає спиртного ...

Для клубу краще, якщо тренером буде інший фахівець. З Заваровим ж щось сталося. Він пропав на зборах. Сказав, у нього немає грошей, щоб зателефонувати. Але у Заварова зарплата 30 тисяч доларів! Думаю, він може викроїти кошти на зв'язок і повідомити, де мій клуб тренується. Треба нормально вести себе - і тоді Заваров буде тренувати 200 років!"

На запитання, чи правда, що Заваров заборгував якусь суму клубу, Рабінович відповів:

"Він узяв великий аванс ... А взагалі цим питанням займаються юристи. Вони сказали, що підстав для звільнення Заварова в два рази більше, ніж треба", - підсумував президент "канонірів".

Коментарі ()