Головне

"Чорноморець" розпочинає реалізацію абонементів

31.01.2010 14:27 397 0
З понеділка, 1 лютого, в касах одеського стадіону "Спартак" починається реалізація абонементів на матчі "Чорноморця" у другій частині сезону 2009-2010 років.

Про це повідомив віце-президент одеситів Сергій Керницький.

"Їх вартість, природно, менше, ніж восени, оскільки "Чорноморець" навесні проведе на один матч менше. За абонемент потрібно буде заплатити від 150 до 300 гривень, залежно від трибуни. Ціни на квитки залишилися без змін - від 15 до 50 гривень", - сказав він у коментарі офіційному сайту клубу.

"Хотів би звернути увагу на те, що і квитки, і абонементи, як зазвичай, забезпечені системою захисту від підробок. Тому вважаю не зайвим нагадати, що в першому колі всі спроби потрапити на матчі "Чорноморця" за підробленими перепустками були припинені. Радує, що вже зараз надійшли колективні заявки на абонементи від низки підприємств Одеси і області, а також від декількох груп вболівальників "Чорноморця", - додав він.

За словами Керницького, всі власники абонементів візьмуть участь у розіграші цінних призів, який відбудеться наприкінці другого кола.

Як відомо, у грудні був визначений власник головного призу першої частини чемпіонату, який отримав від футбольного клубу "Чорноморець" моторолер.

Коментарі ()