Головне

Тимощук: Розбудіть мене вночі, щоб пограти в футбол, і я погоджуся без зволікань

29.01.2010 23:56 617 0

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук розповів, чому він не грає в основі мюнхенського клубу.

"Я не виходжу в основному складі, тому що така воля тренера. Я викладаюся на тренуваннях з усіх сил. Можете самі прийти до нас на базу і переконатися в цьому. Звісно, за свою кар'єру я звик проводити на полі по 90 хвилин кожен матч. Так що це абсолютно новий досвід для мене", - цитує українця sports.ru з посиланням на TZ.

"Футбол робить мене щасливим. Зараз, на жаль, я граю в нього тільки на тренуваннях. Але професіонал повинен відповідально підходити до будь-якої роботи. Упевнений, що переживу цей період і стану тільки сильніше. Є, правда, пропозиції від інших клубів, але я про них навіть не думаю. Просто роблю свою роботу.

Розбудіть мене вночі, щоб пограти в футбол, і я погоджуся без зволікань. Таке моє ставлення до справи. Все інше не так важливо. Можу грати й у центрі оборони, як в недавньому товариському матчі з "Інгольштадт", але все-таки найкраще граю опорного хавбека.

У моєму переході до "Баварії" був зацікавлений не тільки Клінсманн. І Карл-Хайнц Румменігге, і Улі Хенесс бачили, на що я здатний. Вони всі хотіли бачити мене в Мюнхені. Але в тому, що стосується визначення складу, вирішальне слово завжди за тренером ...

Крім установок на тренуваннях і перед іграми, ван Галь ніяк зі мною не спілкується. По дорозі в Лісабон на благодійний матч ми нарешті розговорилися. Сподіваюся, таке буде відбуватися частіше", - каже Анатолій.
Коментарі ()