Головне

Чохонелідзе: Шевченко і Каладзе подарували мені "Ягуар"

29.01.2010 16:02 725 0

Генеральний директор київського "Динамо" Резо Чохонелідзе розповів, що свого часу Андрій Шевченко і Каха Каладзе подарували йому на день народження шикарний автомобіль.

"Я до автомобілів байдужий. У Мілані треба пересуватися на маленькій машині, щоб хоч якось паркуватися. У клубу спонсором був "Опель", на такій машині і їздив. Час від часу до мене приїжджали друзі з Росії. Зустрічав їх в аеропорту - і ловив ці погляди: "На чому їздиш, Резо?! Ти що, бідний?"

Скільки їм не розповідав про спонсорство - зрозуміти не могли. Щоправда, з деякого часу є в мене і інший автомобіль. У 2002-му Каладзе і Шевченко подарували на день народження "Ягуар", - розповів Чохонелідзе в інтерв'ю "Спорт-Экспресс".

Найбільшою своєю помилкою в "Мілані" Чохонелідзе вважає те, що не зміг відмовити Шевченка від переходу в "Челсі".

"Андрій вважав, що його дружині і дітям у Лондоні буде краще. А у Берлусконі принцип: якщо гравець хоче піти заради родини - перешкод не чинить. У "Челсі" Андрій відчував себе не в своїй тарілці. Та ще з Моуріньо сталося непорозуміння. Але що саме між ними сталося - не знає ніхто", - говорить гендиректор киян.

Також Чохонелідзе розповів, чим відрізняються святкування днів народження футболістів в Італії і Україні.

"В Європі гравці вже взагалі не п'ють. Хіба що пригублять. Якось на дні народження Шевченка в Мілані всі пили сік. Танцювали, співали. Потім Андрій підійшов до мене: "Якщо б день народження справляли в Києві, хлопці валялися б під столом".

Коментарі ()