Головне

Ковпак: Росія зваблює грошима

26.01.2010 12:41 507 0

Капітан сімферопольської "Таврії" Олександр Ковпак може перейти в один з німецьких або російських клубів, ймовірно - "Крилья Совєтов".

"Є два варіанти, Обіцяли тримати мене в курсі. Але поки ніяких новин. Хотілося б, звичайно, швидше визначитися. Хочу спробувати свої сили в команді, що ставить перед собою високі завдання. Наприклад, з "Крильями" ми раніше грали на зборах, і спокійно обігрували їх. Успішно воювали і з іншими російськими командами",  - розповів Олександр в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Кажуть, чемпіонат сусідньої країни сильніше. Не знаю. Але бачу, що "Крилья" в турнірній таблиці приблизно там же, де і "Таврія". Я ж прагну до чогось більшого.

Росія ж грошима вабить, але подивіться на Анатолія Тимощука: чомусь не залишився він у "Зеніті", який, як я розумію, платив солідну зарплату, і перебрався до "Баварії", може навіть, зі зменшенням оплати. Причому, поки не поспішає залишати баварців, хоча не все складається гладко", - каже Ковпак.

Натомість до Бундесліги футболіст ставиться позитивно.

"А хто, скажіть, не хоче спробувати свої сили в одному з провідних чемпіонатів Європи? У Німеччині не тільки високий рівень команд, але і є прекрасна інфраструктура, стадіони. Коли був у Мюнхені, вживу бачив "Альянц-Арену", яка справляє сильне враження", - додав кримчанин.

Коментарі ()