Головне

Воронін: Завжди готовий битися за свою країну

22.01.2010 18:21 547 0

Андрій Воронін не хотів повертатися в український клуб, бо вважає російський чемпіонат сильніший за український.

Про це новачок московського "Дінамо" розповів в інтерв'ю bobsoccer.ru.

"Коли клуби України і Росії змагалися, практично завжди перемагали представники України. З іншого боку, мені здається, що чемпіонат Росії все ж таки сильніший. Адже на Україні, на відміну від Росії, всього дві команди ведуть боротьбу за золото. Чемпіонат Росії вигідно відрізняється від багатьох чемпіонатів саме великою кількістю претендентів на золото", - вважає Воронін.

Крім того, Андрій продовжує сподіватися на те, що повернеться у національну збірну і зіграє на Євро-2012.

"У цьому місяці мають оголосити ім'я нового наставника збірної, а далі буде видно. Хочу зауважити, що ніколи не відмовлявся від збірної. Завжди готовий битися за свою країну. Моя мета - взяти участь в домашньому чемпіонат Європи, який відбудеться в 2012 році. Готовий все зробити для її здійснення", - запевнив футболіст.

Також Воронін розповів, чому українці не змогли потрапити на чемпіонат світу.

"Ми мріяли про греків. Адже інші потенційні супротивники були сильнішими. Словом, попався ідеальний варіант. Тільки це не допомогло. Моя думка: треба було, особливо вдома, грати з двома висунутими вперед нападниками. А так німецький фахівець Отто Рехагель, який, як відомо, є хорошим тактиком, влаштував нам, можна сказати, Сталінград", - підсумував Воронін.

Коментарі ()