Головне

Каддурі: Якщо Маграо буде кращим, нехай грає

21.01.2010 13:39 477 0
Захисник київського "Динамо" Бадр Ель Каддурі, який відновився після складної травми, не боїться конкуренції за місце у складі.

Про це футболіст розповів в інтерв'ю газеті "Команда", коментуючи гру бразильця Маграо, який виконував функції лівого захисника.

"Маграо потрібен час, щоб звикнути до оборонних дій. Він швидкий, технічний, вміє атакувати. Я в "Динамо" більше семи років, і протягом усього цього періоду ми з Несмачним конкурували за місце в "основі", - сказав марокканський легіонер.

"Напевно, така ситуація можлива тільки серед воротарів. Весь цей час між нами були чудові стосунки, ми один одному бажали удачі, розуміючи, що визначальним для тренера буде тільки рівень гри кожного. Те саме і з Маграо. Якщо він буде краще, будь ласка, нехай грає. Але я в своїх силах не сумніваюся", - додав спортсмен.

Також Каддурі розповів про час, який він провів поза футболом:

"Це була моя найважча травма в кар'єрі, довелося перенести складну операцію, процес відновлення затягнувся. Однак в спокійній ситуації, пішовши в сторону від кругообігу футбольних подій, я отримав можливість подумати про сім'ю, про своє майбутнє. Зараз для мене знову в радість надягати футбольну екіпіровку, виходити на поле, брати в руки м'яч. Я дуже скучив за футболом", - зазначив захисник.

"Я чотири місяці займався за індивідуальним графіком, і з ходу виконувати всю програму на тренуваннях мені поки складно. Але з кожним днем моє самопочуття покращується, організм звикає до навантажень. До першого офіційного матчу залишається достатньо часу, його має вистачити", - підсумував Каддурі.

Коментарі ()