Головне

Калитвинцев: У нас немає завдання перемогти або вийти з групи

16.01.2010 22:38 516 0
"Динамо-2" не має завдання перемогти або вийти з групи на Кубку співдружності.

Про це заявив Юрій Калитвинцев, старший тренер київської команди, після перемоги над збірною клубів Росії.

"Ми готуємося, і зараз нас цікавить не тільки якість гри, а ставлення і здатність до навчання наших футболістів. У нас немає завдання виграти турнір або вийти з групи. Дорослі команди, з якими ми зустрінемося тут, - хороша школа. Все-таки, на цей міжнародний турнір приїхали всі чемпіони своїх країн", - наводить слова тренера офіційний сайт "Динамо".

"Результатом, в принципі, задоволений, а ось грою не зовсім. Поставив би за неї оцінку 3 з плюсом. Але чекати чогось кращого не доводилося, оскільки футбольний рік для хлопців тільки почався, плюс грали на незнайомому покритті", - сказав Калитвинцев.

За його словами, тренери знають потенціал футболістів і сподіваються, що в подальшому гравці зможуть зіграти набагато краще.

"За регламентом у нас гри два дні поспіль, а можливостей для замін не так багато. Хоча, з іншого боку, діб для відновлення в їхньому віці достатньо. У нашому розпорядженні є чудовий басейн, масажисти, думаю, вони зроблять все можливе. Що стосується небезпечного моменту на останніх хвилинах, серце у мене не тьохнуло, так само сталося і в тому випадку, якщо б ми програли чи зіграли внічию", - підсумував наставник другої динамівської команди.

Коментарі ()