Головне

Чеха в Росії оштрафували на 400 тисяч доларів за інтерв'ю

16.01.2010 12:05 347 0

Екс-півзахисник самарського клубу "Крилья Советов" Іржі Ярошик підписав контракт з іспанською "Сарагосою".

За словами чеха, в росіян виникли фінансові проблеми, а за його інтерв'ю керівництво клубу оштрафувало його на вражаючу суму.

"Влітку я дав інтерв'ю, що дуже не сподобалося керівникам "Крильєв". Я просто хотів, щоб команда зібралася, щоб фінансові питання були вирішені. Адже попереду був важливий відрізок чемпіонату, попереду матчі Кубка УЄФА", - розповів Ярошик "Советскому спорту".

"Мені сказали, що тим інтерв'ю я відвадив спонсора від клубу. Я в це не вірю. Повна нісенітниця. За те інтерв'ю я був оштрафований на суму близько 400 тисяч доларів.

І це була не дуже приємна ситуація. Взагалі з усієї цієї історії я виніс один важливий висновок. Він зовсім не про гроші.

Всі футболісти розуміють, що гроші так чи інакше клуб заплатить. Не заплатити можуть тільки в тому випадку, якщо клуб збанкрутує. Але не думаю, що в "Крильях" підуть на це.

Але в той період, коли грошей не платять, команда грає без настрою. Не хочу сказати, що таке відбувається тільки в Росії, ні - це є і в інших країнах теж. І це дуже погано. Тому що гроші тобі потім повернуть - не можуть не повернути, а ось час кар'єри вже минув. 

Футболіст обов'язково повинен бути голодний до перемог, і, якщо він грає з повною самовіддачею, росте в майстерності, свої гроші він потім все одно відпрацює", - нарікає чех. 

Коментарі ()