Головне

Тренер ФК "Львів": Я не Хоттабич

11.01.2010 14:48 644 0

Наставник ФК "Львів" Альгімантас Любінскас та старший тренер ФК "Львів-2" Михайло Токар отримали тренерські дипломи європейського зразка.

А на додачу литовський фахівець отримав ще й булаву від президента галицького клубу Юрія Кіндзерського - як символ влади, сили і перемог. Любінскас зазначив, що за час майже 30-річної роботи з командами вищого рангу у нього був інший інструмент роботи - "рука, що голубить". Тобто дав зрозуміти, що у своїй діяльності наголос робитиме на довірі, а не жорсткості, пише "Високий Замок".

Новий тренер ФК "Львів" представив і свого помічника Віталіуса Станкявічуса. У радянські часи він захищав кольори вільнюського "Жальгіріса", згодом упродовж семи років був помічником Любінскаса у збірній Литви, і нині наразі залишається тренером молодіжної збірної цієї країни.

На запитання, чи будуть запрошувати нападників, "щоб більше забивати голів", Альгімантас Любінскас відповів, що сенс футболу у тому, щоб забити на гол більше, ніж суперник.

"Можливо, треба менше пропускати, а не йти в атаку без голови, як це робила на чемпіонаті світу 1982 року збірна Бразилії, Я не є Хоттабичем, що махнув палицею - і все змінилося. Але поступове просування ФК "Львів" буде, - запевнив Любінскас.

Коментарі ()