Головне

Воронін: У "Дінамо" в мене з'явилися нові стимули

11.01.2010 10:40 547 0
Нападник "Дінамо" і збірної України Андрій Воронін вважає, що в московському клубі у нього буде пристойна мотивація, і прагне досягти високих цілей.

Про це форвард розповів в інтерв'ю "Спорт-Экспресс".

"У футболі я пережив і вдалі роки, і смуги травм, але зараз так само жадібний до гри і перемог, як в молодості. В "Дінамо" у мене нові стимули, і я повний рішучості домогтися високих цілей, які ставить перед собою команда", - запевнив Воронін.

"Я вже спілкувався з головним тренером Андрієм Кобелєвим і з'ясував для себе, що команда в основному дотримується схеми 4-5-1, атаки веде через пас в один - два - три доторки. Мені такий стиль більше до душі - надивився вже в Англії на "бий-біжи". Хоча "Ліверпуль" теж атакував через пас.

З перших уривчастих вражень, з розмови з Кобелєвим я уявляю собі, що у "Динамо" пристойна центральна група півзахисту. Хохлова, наприклад, чудово знаю - не особисто, але як класного футболіста. А зараз клуб придбав трьох сильних півзахисників, і це ще не все. До початку чемпіонату багато часу, щоб досягти необхідного взаєморозуміння".

Також українець розповів, чому у нього не вийшло проявити себе як слід в "Ліверпулі".

"Якби не травми, думаю, я заграв би в "Ліверпулі", але в цьому клубі багато сильних гравців, і коли пропускаєш тренування та ігри, заново пробитися до складу дуже важко. А хочеться весь час бути в ігровому тонусі", - підсумував Андрій.

Коментарі ()