Головне

Луческу і "Шахтар" проігнорували газету Суркіса

30.12.2009 13:35 634 0
Мірча Луческу та донецький "Шахтар" відмовилися брати участь в опитуванні газети "Команда", яка визначала найкращого гравця українського чемпіонату.

Румунський фахівець проігнорував пропозицію близького до братів Суркісів видання п'ятий раз, донецький клуб відмовив втретє. Також цього року "Команда" не змогла зв'язатися з наставником "Кривбаса" Олегом Тараном.

Загалом цього року були опитані 225 футболістів та 14 тренерів.

За підсумками опитування, найкращим гравцем чемпіонату України у 2009-му році став нападник київського "Динамо" та національної збірної країни Артем Мілевський, який набрав 184 бали. На перше місце його поставили 36 осіб (15%), на друге - 28 (12%), на третє - 20 (8%).

Друге місце за підсумками опитування посів ще один представник "Динамо" - Андрій Шевченко. На рахунку капітана збірної України 151 бал. Замкнув трійку лідерів голкіпер донецького "Шахтаря" і національної збірної Андрій П'ятов - 111 балів. Четверте і п'яте місця посіли відповідно Даріо Срна ("Шахтар", 102 бали) і Жажа Коельо ("Металіст", 93).

Трійка найкращих футболістів за версією тренерів не відповідає загальним підсумками референдуму, але тільки лише в плані місць. На думку наставників, перший - Андрій Шевченко, другий - Андрій П'ятов, а третій - Артем Мілевський, пише "Команда".

Коментарі ()