Головне

Блохін: Мене мало хвилювало виконання гімну гравцями

30.12.2009 13:10 519 0
Екс-тренера збірної України Олега Блохіна виконання гімну України гравцями національної команди мало хвилювало.

Про це спортивний директор "Чорноморця" заявив в інтерв'ю газеті "Новая".

"Мене хвилювало, що команда не виграє, а те, що один гравець під час виконання гімну прикладає руку до серця, а інший цього не робить, мене найменше хвилювало! І потім, багато гравців не всі слова гімну знали, хтось не люблять і не вміє співати", - сказав Блохін.

"Я, до речі, слова гімну точно знаю. Андрій Баль завжди співав їх у мене над вухом. Але повторюся: справжній прояв патріотизму футболістом, це коли він виходить на поле і справді б'ється в матчах за країну", - переконаний володар Золотого м'яча 1976 року.

"Так, ми живемо в Україні і мали б розмовляти українською, але щоб це стало загальноприйнятою практикою, потрібен час. Я, наприклад, вчився в російській школі і мені зручніше говорити цією мовою. Так що, тепер хтось має право говорити, що Блохін не патріот своєї країни, як це одного разу мені заявили на прес-конференції? Дурниці! Краще я буду нормально говорити російською... Ось іноді чуєш, як хтось з телеекрану намагається говорити українською, але мови не знає, так просто жахає", - додав Блохін.

Коментарі ()