Головне

Газзаєв: Я знаю, як вивести "Динамо" в число провідних клубів Європи

29.12.2009 18:33 505 0

Головний тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв знає як виправити помилки команди, допущені в цьогорічній Лізі чемпіонів.

"Звичайно, головним завданням був вихід з групи Ліги чемпіонів. На жаль, задача не виконана, на що є причини. На жаль, на самому початку сезону зіткнувся з високим рівнем травматизму, через що довелося багато в чому змінювати склад. Наприклад, перекроїв лінію оборони", - розповів наставник в інтерв’ю "Советскому спорту".

"Ми знаємо свої помилки в Лізі чемпіонів, знаємо, як їх виправити, щоб вивести команду в число провідних клубів європейського футболу. 

І тим не менше за ті п'ять місяців, що працюю в "Динамо", плюсів більше. У матчах Ліги чемпіонів, а наша група була, напевно, найсильнішою, ми честі і гідності не втратили. До останнього туру мали шанс вийти з групи. На жаль, не вийшло. 

Але в цілому я задоволений тим, що у складі з'явилося багато молоді, конкуренція висока! Саме це і є найбільш позитивний момент. І зараз, після зимової паузи, головне - домогтися перемоги в чемпіонаті країни, щоб прямо відібратися до Ліги чемпіонів", - наголосив Газзаєв. 


Коментарі ()