Головне

Шевченко: Якщо відчую, що не здатний приносити користь команді, оголошу про завершення кар'єри

28.12.2009 14:13 513 0
Нападник київського "Динамо" та збірної України Андрій Шевченко готовий оголосити про завершення кар'єри в разі, якщо "відчує, що не здатний приносити користь команді".

Про це футболіст заявив в інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс в Украине".

"Якщо відчую, що не здатний приносити користь команді, сам оголошу про завершення кар'єри, проведу прощальний матч або, ймовірно, обійдуся без довгих проводів - і займуся чим-небудь іншим", - сказав Шевченко.

За його словами, незалежно від розвитку своєї професійної кар'єри, завершувати її він збирався у Києві. "Обов'язково зробив би це - можливо, у більш зрілому віці. Адже я для себе ще на піку кар'єри вирішив, що крапку в ній обов'язково поставлю в "Динамо", - додав гравець.

"Ми з Газзаєвим почали спілкуватися задовго до того, як він очолив "Динамо", і наші відносини завжди були дружніми і близькими. Але я ніколи не дозволю собі змішувати особисте з професійним. Валерій Георгійович мені подобається, дуже подобається як людина, але ми не переносимо ставлення один до одного на поле.

Існують суворі рамки: він - головний тренер, я - футболіст, і всі його вимоги зобов'язаний виконувати до дрібниць", - переконаний футболіст.

Коментарі ()