Головне

Кононов: З Димінським у нас ніяких конфліктів не було

25.12.2009 11:50 544 0
У міжсезоння львівські "Карпати" не планують здійснювати гучних трансферів.

Про це розповів наставник "зелено-білих" Олег Кононов, в інтерв'ю газеті "Команда".

"Вважаю, що у нас досить збалансований склад, до того ж дуже швидко прогресують резервісти. Тому поки не бачу необхідності запрошувати нових виконавців. Реалії такі, що ми не можемо купувати новачків за мільйони, як це собі дозволяють вітчизняні гранди", - говорить білоруський керманич.

"Ось чому доводиться розраховувати або на своїх вихованців, або на тих футболістів, що вже раніше були в нашій обоймі. Погодьтеся, "Карпати" тільки виграли, повернувши з оренди Самсона Годвіна і Батісту. Хоча, зрозуміло, ми не звернули селекційну роботу. Якщо побачимо талановитого молодого гравця, то зробимо все, щоб його не втратити.

Не виправдали надій наші легіонери Лазаревскі і Кашчелан. Швидше за все, вони переоцінили свої сили і виявилися не готові витримати конкуренцію", - говорить тренер.

Також Кононов спростував чутки про те, що у випадку поразки "Ворсклі" він міг залишити "Карпати".

"Просто це була остання домашня гра в першій частині сезону, і нам дуже хотілося перемогти незручного опонента. А з Димінським у нас ніяких конфліктів не було, та й сам Петро Петрович не раз казав, що довіряє мені", - додав наставник львів'ян.

Коментарі ()