Головне

Блохін: Мессі до Одеси не приїде

25.12.2009 11:31 470 0
Гучних трансферів у "Чорноморця" не передбачається.

Про це заявив спортивний директор одеського клубу Олег Блохін, в інтерв'ю "Спорт-Экспресс в Украине".

Питання кадрового характеру в "Чорноморці" будуть вирішуватися не раніше 10 січня.

"З ким із футболістів доведеться розлучитися, а хто буде виставлений на трансфер, стане відомо лише після виходу команди з відпустки. Що стосується можливих придбань, то ці питання вирішуються вже зараз, проте ніякої конкретики поки немає. Все зводиться до обговорення кандидатур і перегляду матчів за їх участю", - каже Блохін.

"Можу сказати, що гучних трансферів у "Чорноморця" не передбачається. Потрібно реально дивитися на речі - ви ж бачите, що зараз відбувається з економікою. Серйозні придбання можуть дозволити собі тільки "Шахтар" і "Динамо". Мессі в Одесі не буде, це я вам можу сказати точно. Не потягнемо", - додав спортивний директор моряків.

За словами Олега Блохіна, залишається відкритим питання щодо уругвайського легіонера Альваро Мельо, який зумів повернути собі місце у складі після тривалої перерви. Доля південноамериканця вирішиться у січні, до від'їзду "Чорноморця" на перший навчально-тренувальний збір. Його проведення заплановане в Туреччині, де моряки регулярно готуються до весняної частини сезону протягом багатьох років.

Коментарі ()