Головне

Алієв зароблятиме в Москві в півтори рази більше, ніж в Києві

25.12.2009 09:58 705 0
Епопея з переїздом Олександра Алієва з "Динамо" в московський "Локомотів" майже завершена.

Втрата це для "Динамо" або вдалий хід? Алієв - фігура суперечлива. Були й нічні загули, клубний штраф в 100 тисяч доларів, і бійка з одноклубником Родріго, і вигнання з молодіжної збірної за самоволку, були "Суддя - козел!" після червоної картки в Лондоні і розбиті там же двері в роздягальні, пише "Сегодня".

Але було багато ефектних голів зі штрафних, як у попередній Лізі чемпіонів у ворота "Порту". Було визнання кращим футболістом чемпіонату Украіни-2008/09 за оцінками "Спорт-Экспресс". У тому сезоні Алієв забив 13 м'ячів і зробив сім гольових передач - кращий бомбардир команди (разом з Бангура) і кращий розпасовщик в одній особі.

Але навесні з "Динамо" поїхав Сьомін - і Алієв повернувся на лаву запасних. Газзаєв його у своїх схемах не бачив. Тепер Юрій Палич перетягнув гравця збірної України до себе в "Локо". До речі, сам Алієв називав себе українцем на 50%, народився він в Хабаровську і починав в Росії.

Блукає по інтернеті інформація, що в Москві Алієву нібито дають зарплату 3 млн доларів на рік. Джерело "Сегодня" називає це недостовірним фактом. ( "Це занадто, стільки там навіть Сьомін не отримує!"). За його даними, зарплата Алієва в "Динамо" була 100 000 доларів на місяць, а в "Локомотіві" запропонували в півтора рази більше. Разом з преміальними може дотягти до 2 млн доларів на рік.

Коментарі ()