Головне

Димінський: Досягти тих вершин, про які я мрію, за мого життя нереально

22.12.2009 15:19 507 0

Президент ФК "Карпати" Петро Димінський ніколи не буде задоволений виступом команди.

Про це президент і власник львівського клубу розповів в інтерв'ю інформаційному центру ФК "Карпати".

"Я ніколи не буду задоволений виступами команди. У мене своє бачення і я знаю, що досягти тих вершин, про які я мрію, за мого життя нереально. Тому можна говорити про те, наскільки близько наша команда може наблизитися до того рівня, якого чекають від нас наші уболівальники.

Ми багато років поспіль брали на себе зобов'язання, але, на жаль, не змогли їх виконати. З різних причин.

У нас справді були ігри, достойні команди, яка може приймати участь у європейських турнірах, а були матчі, про які можемо сказати, що їх повністю провалили.

Ми лише на три очки відстаємо від зони УЄФА. Сьогодні ми як ніколи близькі до виконання цього завдання. На жаль, треба сказати і про негатив. Наша команда досить молода, і відсутність стабільності свідчить про те, що гравці не розуміють слова "професіоналізм", - наголосив Димінський.

Також президент клубу розповів про трансферну політику "Карпат".

"Якщо нашим гравцям надійдуть пропозиції від клубів, де вони будуть рости як футболісти, підвищувати свою майстерність, де в них буде більше можливостей, щоб реалізувати свій талант, то я не маю морального права їх тримати в "Карпатах". Але я ніколи і ні за які гроші не продам гравця в клуб, який не буде сильнішим за "Карпати".

Також президент галичан не виключає, що гравці збірної Чорногорії та Македонії, а саме Младен Кашчелан і Владе Лазаревські, яких "Карпати" придбали влітку, можуть залишити команду.

"Вони гравці високого класу. Але сталося так, що коли вони переходили в "Карпати", то вже бачили себе в основному складі. Коли ж зіткнулися з конкуренцією, то не витримали її. Тож я дам їм можливість вибору. Думаю, що вони оберуть собі такий шлях: клуб дасть їм статус вільних агентів і вони шукатимуть собі нові команди", - підсумував Димінський.

Коментарі ()