Головне

"Андерлехт" повертає Яковенка

16.12.2009 13:51 490 0
Український півзахисник Олександр Яковенко, який цього сезону на правах оренди виступає в бельгійському "Вестерло", отримає ще один шанс закріпитися в основі клубу, який володіє на нього трансферними правами, "Андерлехті".

"Після завершення нинішнього сезону Яковенко обов'язково повернеться в "Андерлехт". Про продовження оренди або його продаж навіть не може бути й мови", - заявив генеральний менеджер брюссельського клубу Херман Ван Холсбек.

"Віддавши українського легіонера в оренду "Вестерло", ми зробили правильний хід. У цьому клубі Олександр отримав максимальну практику, проявив себе з найкращого боку, продемонструвавши всім свій футбольний талант", - додав Холсбек.

На його думку, завдяки Яковенку "Вестерло" зміг домогтися цілої низки важливих перемог, що дозволило клубу піднятися вгору в турнірній таблиці чемпіонату.

"Але майбутнє цього молодого і талановитого футболіста все-таки пов'язане з нашим клубом. Тому в наступному сезоні він обов'язково повернеться під прапори "Андерлехта", - підсумував менеджер.

Це рішення брюссельського клубу засмутило нинішнього наставника "Вестерло" Яна Кулеманса.

"Шкода, що нам не вдалося роздобути Яковенка на триваліший термін, - заявив Кулеманс журналістам. - Він швидко і гармонійно влився в нашу команду, де тут же став її ключовим елементом. Знайти заміну такому гравцю нам буде дуже не просто. Я впевнений, що "Андерлехт", швидше за все, вирішить продати Олександра, а не залишати його у себе. Там і без нього вистачає талановитих виконавців. А на українського легіонера останнім часом поклало око чимало бельгійських і зарубіжних клубів", - пише газета "Команда".

Коментарі ()