Головне

Срна: "Динамо" заслуговувало на єврокубкову весну

16.12.2009 09:34 773 0
Київське "Динамо" заслуговувало на єврокубкову весну не менше ніж "Рубін" чи "Інтер".

Про це заявив капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна.

"Якщо підсумувати матчі, зіграні" Шахтарем "за останні місяці, число напевно вийде рекордним для українських клубів. Виходити на поле доводилося кожні три-чотири дні, плюс стомлюючі перельоти - все це не могло не позначитися на фініші року", - сказав футболіст.

За словами хорватського легіонера, "Шахтар" - єдина в країні команда, яка продовжує боротися на трьох фронтах: у першості та Кубку України, Лізі Європи. "І в нас немає серйозного приводу нарікати на долю, хоча в чемпіонаті, звичайно, могли зіграти краще".

"Мені, до речі, щиро шкода, що кияни припинили виступи в єврокубках. І не тільки тому, що тепер можуть повністю зосередитися на чемпіонаті, а це дає їм певну перевагу перед "Шахтарем". По грі вони були гідні єврокубкової весни нітрохи не менше, ніж "Інтер" або "Рубін", - зазначив капітан донеччан.

"Динамівцям не вистачило витримки і успіху. Тому, що відбувалося з ними в деяких матчах, особливо в протистоянні з "Інтером", непросто відшукати раціональне пояснення", - наводить слова Срни "Спорт-Экспресс".

Коментарі ()