Головне

Чигринський: Не можна казати, що "Динамо" на голову нижче за "Барселону"

10.12.2009 11:04 746 0

За матчем 6 туру групового етапу Ліги Чемпіонів не робити висновок, що "Динамо" на голову нижче за "Барселону".

Про це заявив український захисник каталонців Дмитро Чигринський у коментарі кореспонденту "Чемпіона".

"Окрема гра - це окрема історія. Не можна казати, що "Динамо" на голову нижче за "Барселону". Я задоволений тим, що ми перші, було би непогано, якби ще й "Динамо" пройшло б. Принаймні у Лігу Європи", - сказав футболіст.

"Результат за грою, "Барса" зіграла у свою гру і як завжди виграли. Я не можу говорити за "Динамо", зараз дуже мало команд, які можуть протистояти каталонцям. Тут має бути не тільки чітка модель, але і якась доля талану. Можливо киянам десь не щастило, але я вважаю, що це закономірно", - припустив екс-гравець донецького "Шахтаря".

"Я за "Барсу" хвилювався. Звісно ця поразка не пішла на користь українському футболу. І для рейтингу теж. Залишилися без ще одного представника у єврокубках. Це футбол, таке буває. Шкодувати про щось буде неправильно", - переконаний Чигринський.

"Як грати проти "Барси"? я не тренер, щоб правильно говорити, як правильно грати. Тактику, яку обрали наставники "Динамо" - це не погана тактика. Грали проти "Барселони" - однієї з найкращих команд світу. Я не хочу говорити про "Динамо" - у цьому можуть розібратися керівники клубу, тренери. Я краще буду говорити за свою команду", - додав захисник збірної України.

Чигринський також розповів про свої справи у новому клубі.

"У "Барсі" здорово. Процес адаптації проходить, мову вивчаю, намагаюся вливатися в колектив", - зазначив спортсмен.

Коментарі ()