Головне

Шевченко: У наступному році буде зовсім інше "Динамо"

10.12.2009 09:48 564 0
У наступному році київське "Динамо" виступить на міжнародній арені краще ніж цьогоріч.

Про це заявив форвард киян Андрій Шевченко після матчу з "Барселоною" в інтерв'ю dynamomania.

"Ми грали проти найсильнішої команди світу, і ви самі все бачили. У футбол вони грають як в шахи, тому грати проти них було дуже важко. 1:1 було для нас ідеальним рахунком: ми не потрапили б до Ліги чемпіонів, але потрапили б в Лігу Європи. Але Мессі ж не дарма отримав "Золотий м'яч". У нього все виходить. Команда у них дуже хороша. Хлопці всі сьогодні гідно зіграли, старалися, ніяких претензій до них бути не може", - вважає нападник.

"Динамо" будує нову команду. У нас була дуже важка група, і ми не виглядали гірше за інших команд. За винятком "Барси". Вона була лідером групи. А з "Інтером" "Динамо" провело дуже хороші матчі, але нам не пощастило. Результат це справа така, головне, що у команди є перспектива. Треба дивитися вперед, і я думаю, що наступного року буде зовсім інше "Динамо", - зазначив Андрій.

"Всі помиляються, але те, що у команди є майбутнє це сто відсотків. Клуб у нас дуже хороший, дуже хороший тренер, потрібен тільки час, щоб гравці зміцніли. Їм треба дати можливість отримати досвід таких матчів. Для всіх молодих гравців це хороший урок. Їм не вистачало впевненості, але в наступному сезоні, я думаю, буде все по-іншому", - говорить Шевченко, який провів ювілейний, сотий матч в єврокубках.

Коментарі ()