Головне

"Баварія" відмовляється відпускати Тимощука в "Динамо"

10.12.2009 09:21 561 0
Мюнхенська "Баварія" відмовляється відпускати українського півзахисника Анатолія Тимощука в московське "Динамо", інформує  Life Sports.

Боси німецького футбольного гранда не задоволені запропонованою за Анатолія сумою, і не мають наміру відпускати 30-річного півзахисника менше ніж за 15 мільйонів євро. Варто зауважити, що самі німці віддали свого часу "Зеніту" за хавбека збірної України лише 11 мільйонів.

Сам Тимощук не дуже добре відгукується про своє сьогодення в "Баварії" і, за його словами, може змінити команду найближчим часом.

"Свого часу у мене було багато пропозицій від різних клубів, але я обрав "Баварію". Але тут я не отримую того, про що мріяв. Мені б хотілося більше хвилин проводити на полі і отримувати більше ігрової практики, а поки я цього не бачу. Зараз до мене проявляють інтерес багато команд, але поки нічого конкретного сказати не можу", - нарікає Анатолій.

Дійсно, за час, проведений у Бундеслізі, Анатолій взяв участь лише в 13 матчах. Амбіційний українець хоче добитися в Німеччині не меншої популярності, ніж у Росії. Але поки наставник баварців Луї ван Галь не так прихильний до Тимощука, як того хотілося б.

Коментарі ()