Головне

Головко назвав склад збірної України (U-18) на матчі з Францією

07.12.2009 16:52 422 0

У вівторок та четвер, 8 та 10 грудня, на тренувальній базі ФК "Динамо" у Конча-Заспі юнацька збірна України (U-18) проведе дві товариські зустрічі з однолітками із Франції.

На підготовку до контрольних поєдинків наставник українців Олександр Головко викликав 20 футболістів.

"Нам доведеться протистояти дуже сильному супернику, адже французи - постійні учасники європейських першостей, - зазначив головний тренер "синьо-жовтих". - Втім, тренерський штаб упевнений, що саме у таких непростих матчах виховуються вольові якості гравців та здобувається неоціненний досвід. А він нам дуже потрібен".

"Як і раніше, ми не припиняємо пошуки потенційних кандидатів до лав збірної. Так, на грудневі поєдинки проти "триколірних" були викликані одразу шість новачків, - продовжив Головко. - А вже у січні на нашу команду очікує виступ на Меморіалі Гранаткіна, що за традицію проходитиме в Санкт-Петербурзі. Часу не так вже і багато, враховуючи, що востаннє наша команда збиралась ще у кінці серпня на міжнародному турнірі у Чехії".

Склад збірної України:

Воротарі: Євген Гальчук ("Шахтар" Донецьк), Артур Денчук ("Металіст" Харків)

Захисники: Дмитро Рижук, Артем Сухоцький (обидва - "Динамо" Київ), Максим Ільчиш ("Ворскла" Полтава), Сергій Шевцов ("Буковина" Чернівці), Іван Ордець ("Шахтар"), Олександр Насонов ("Дніпро" Дніпропетровськ)

Півзахисники: Руслан Бабенко ("Дніпро"), Віталій Рябушко, Вадим Гриппа, Владислав Калитвинцев, Антон Довгий (усі - "Динамо"), Олександр Нойок, Олександр Караваєв (обидва - "Шахтар"), Ігор Озарків ("Капати" Львів)

Нападники: Володимир Коваль ("Динамо"), Максим Жичиков ("Шахтар"), Віталій Іванко ("Металург" Донецьк), Руслан Куриленко (без клубу)

ФФУ

Коментарі ()