Головне

Луческу: Дивно, що "Кривбас" перебуває на останньому місці

06.12.2009 18:18 393 0
Останнє місце "Кривбаса" у турнірній таблиці прем'єр-ліги здивувало тренера "Шахтаря" Мірчу Луческу після гри у Кривому Розі.

"Ми заробили важливі очки. Дивно, що "Кривбас" перебуває на останньому місці в турнірній таблиці. Олег Таран створив хороший колектив, який грає в атакувальний футбол. Ми не спостерігали за цією командою спеціально, щоб робити аналіз її виступів", - сказав румунський фахівець.

"Можливо, є такі моменти в житті, коли нічого не виходить. Сьогодні були два стовідсоткових моменти, коли штанга та поперечина рятували наші ворота", - додав він.

На думку тренера "Шахтаря", другий тайм у виконанні його команди був кращим, ніж перший. "Можу відзначити високу інтенсивність нинішньої гри з боку обох команд. Сам матч видався цілком агресивним, але в межах правил. Я задоволений здобутими очками, але знову незадоволений нашою грою. Очки, напевно, для нас зараз важливіше, ніж видовищність", - сказав наставник донеччан.

Також Луческу прокоментував гру нападника Олександра Гладкого.

"Порівняно з минулими іграми у нього було набагато більше бажання. Він бився з захисниками суперника за кожен м'яч, отримував багато передач, взаємодіяв з півзахисниками, забив дуже важливий гол.

І крім цього у нього були моменти, з яких він міг отримати більшу вигоду. Думаю, його гру на полі можна оцінити позитивно", - наводить слова тренера прес-служба "Шахтаря".
Коментарі ()