Головне

Павлов: Арбітр ще на початку матчу дав зрозуміти, що будуть проблеми

05.12.2009 20:51 538 0
Арбітр матчу "Карпати" - "Ворскла" Сергій Даньковський ще на початку матчу дав полтавчанам зрозуміти, що будуть проблеми.

Про це заявив головний тренер "Ворскли" Микола Павлов.

"Коли було призначене пенальті, порушення було в двадцяти метрах від того місця, де стояв суддя. Арбітр ще на початку матчу дав нам зрозуміти, що будуть проблеми", - сказав тренер.

"Мені залишається сказати одне: дуже шкода, що з нами не було президента клубу. А він у нас борець. Якби він був, то після першого тайму він би з суддею щось зробив", - додав він.

За словами Павлова, після того, як рефері вилучив його, "то зрозумів, що десь помилився і другий тайм судив без помилок". "Якби він так відсудив і перший тайм, то не було б стільки попереджень, нервів, нездорового ажіотажу", - переконаний наставник полтавчан.

За словами фахівця, перший тайм вніс корективи на другий тайм. "Жодних претензій в другому таймі до суддів я не маю. Гра була рівна, десь з перемінним успіхом. Стандарт приніс "Карпатам" перемогу", - сказав Павлов.

Тренер повідомив, що дивився другий тайм з VIP-ложі, разом з делегатом ФФУ Геннадієм Лісенчуком та інспектором Володимиром П`яних. "У мене кваліфіковані помічники і моїх підказок вони не потребують. Вони зробили все правильно, можливо тільки трохи запінились із заміною", - впевнений Павлов.

Він також відмовився озвучити, що сказав судді після свистка на перерву. "Якби я міг це озвучити... Я ще раз кажу: погано, що не було нашого президента. Він гарячий чоловік. Я думаю, що без борцівського прийому не обійшлось би. Він сильніший за мене", - сказав Павлов

"Гравці були схвильовані після першого тайму. Але не було тих емоцій, які повинні були бути в грі, щоб вдало грати проти такої команди як "Карпати". Так мені здавалось згори. Якби я сидів внизу - інша справа. Взагалі, сидіти на трибуні і на тренерській лавці - велика різниця. Знову в цьому переконався, бо я ж не один матч вже там проводжу", - наводить слова Палова сайт ФК "Карпати".

Коментарі ()