Головне

Газзаєв: З "Барселоною" буде гра року

05.12.2009 17:28 409 0

"Динамо" має перемагати у кожній грі, щоб виграти чемпіонат України.

Про це заявив після матчу з "Чорноморцем" керманич киян Валерій Газзаєв.

"Непроста і важка гра, вже друга поспіль. Команда Запоріжжя в минулому турі і "Чорноморець" зараз грали з безмежною самовіддачею. У другому таймі був епізод, коли одесити могли забити гол, нам пощастило в тій ситуації. Звичайно, дуже радий, що ми виграли", - сказав російський фахівець.

"Територіальна перевага - це ще не результат. Ми володіли великою перевагою, але, на жаль, реальних моментів для взяття воріт було мало", - вважає тренер. 

Також Газзаєв додав, що три дні футболістам цілком вистачить, щоб відновитися до матчу з "Барселоною".

"Я вважаю, що нам буде достатньо три дні, щоб повністю відновитися. Ми розуміємо, що з "Барселоною" буде гра року і, користуючись нагодою, закликаю уболівальників підтримати свою команду в цьому вирішальному матчі. Футболісти зроблять все, щоб досягти позитивного результату в цій грі", - запевнив наставник. 

"Ми з великою повагою ставимося і до "Чорноморця", і до "Барселони". Нам потрібно набирати очки у національній першості, в кожній грі необхідно перемагати, щоб виграти чемпіонат. Це два абсолютно різних турніри", - наводить слова тренера столичної команди офіційний сайт "Чорноморця".

Коментарі ()