Головне

Алієв: Як я можу думати про "Локомотів", якщо в мене контракт з "Динамо"?

04.12.2009 12:14 543 0
Півзахисник "Динамо" Олександр Алієв може стати гравцем "Локомотіва" після закінчення сезону.

Як стало відомо "БЛІКу", переговори між російським клубом і "Динамо" пройшли успішно. Газзаєв і Суркіс дали добро на цей трансфер і сторони вдарили по руках. Але офіційно про перехід буде оголошено після закінчення сезону. Сам Алієв поки що не в курсі про свій можливий трансфер.

"З Юрієм Паличем ми дійсно бачилися. Я приїжджав до нього в готель. Ми просто поговорили, дізналися, як один у одного справи. Але про перехід в "Локомотів" не було і слова. У мене з "Динамо" контракт, тому всі мої думки тільки про цю команду. Я тренуюся, з усіх сил намагаюся проявити себе, щоб допомогти команді", - розповів футболіст.

"Зараз у нас попереду важливі матчі. Ми хочемо пробитися до наступного раунду Ліги чемпіонів. На "Барселону" додатково налаштовуватися не треба. Всі і так розуміють, що нам потрібна тільки перемога. І ми будемо грати на перемогу", - запевняє Алієв.

"Мене не турбує, що рідко потрапляю до основного складу. Отже, на даний момент є гравці, які виглядають краще мене. Жодних образ. Я тренуюся і чекаю свого шансу", - каже хавбек.

Алієв поки що не замислювався над тим, щоб проміняти Київ на Москву.

"Як я можу думати, якщо у мене контракт? Такі рішення приймає президент клубу. Я зараз думаю про кінцівку сезону. А потім у відпустку і знову всі думки про новий сезон", - додав динамівець.

Коментарі ()