Головне

Ахметов: Ми не виграли, бо у Левандовскі не та зачіска

04.12.2009 11:48 382 0
"Шахтарю" вперше не вдалося залишити "Донбас Арену" зі щитом, бо не склалося з реалізацією у поляка Маріуша Левандовскі, вважає президент клубу Рінат Ахметов.

"Ми не виграли, тому що Маріуш давно головою не бив. Зачіска, бачите, інша трошки ... Ви знаєте, я хочу всі матчі вигравати, і товариські в тому числі. На сьогоднішній день нічия - це значить, ми зайняли перше місце. Але мені сподобалося, що при нічиї вболівальники чинили тиск. Показали футболістам: що вони прийшли - 46 тисяч! Для нас це велика честь і велика гордість: начебто і гра, яка в турнірній таблиці нічого не вирішує", - наводить слова Ахметова офіційний сайт "Шахтаря". 

"Прикро саме за те, що вболівальники не побачили красивих голів і перемогу. А ми граємо для вболівальників. Тому турнірна таблиця - це добре, але головне - щоб вболівальники отримували задоволення. А вони пішли засмученими. Ми зайняли перше місце - це дуже важливо. Зараз нам потрібно подивитися жеребкування, і хто б там не випав, необхідно, щоб ми вийшли в 1/8. А коли вийдемо в 1/8, будемо говорити далі. Амбіції ще потрібно підтверджувати, підтверджувати і підтверджувати", - запевнив президент донецького клубу.

Коментарі ()