Головне

Суркіс хоче за Алієва 10 мільйонів євро?

04.12.2009 11:18 582 0
"Локомотив" рішуче налаштований придбати півзахисника "Динамо" Олександра Алієва.

Президент "Локомотива" Ніколай Наумов і головний тренер Юрій Сьомін провели в українській столиці зустріч з представниками київського "Динамо", під час якої обговорювали можливість переїзду Алієва до Москви, інформує  "Спорт-Экспресс в Украине"

24-річний хавбек не заперечує проти переходу в стан залізничників, однак сторони поки не можуть зійтися в ціні. За даним "СЭ", кияни готові поступитися футболістом не менше ніж за 10 мільйонів євро.

Тим часом сам Сьомін заявив учора по телефону "СЭ", що він приїжджав до Києва на ювілей свого доброго знайомого, а обговорення трансферних питань - прерогатива керівників клубу. Президент "Динамо" Ігор Суркіс, у свою чергу, сказав, що "Сьомін і Наумов дійсно прилітали до Києва, але до переговорів щодо Алієва їх візит не має жодного відношення".

На питання, чи варто найближчим часом чекати переходу 24-річного плеймейкера в "Локо", бос чемпіонів України відповів коротко: "Якщо "Локомотив " зробить нам вигідну пропозицію щодо цього гравця - ми її розглянемо".

Нагадаємо, що недавно президент "Локомотива" заявив у коментарі "Советскому спорту", що ніяких переговорів щодо Алієва москвичі не ведуть.

Коментарі ()