Головне

Воронiн: Я знову приїду в збірну, якщо новий тренер мене запросить

04.12.2009 10:35 329 0
Гравець "Ліверпуля" Андрій Воронін прагне знову повернутися в основу збірної України.

Про це футболіст розповів в інтерв'ю газеті "Експрес".

"Ми справдi не ворогуємо з Михайличенком i цього року багато разiв спiлкувалися. Та я б не сказав, що мiж нами все так гладко. Взаємини напруженi. I цього не варто приховувати. Мабуть, Олексiй Олександрович не так сприйняв деякi мої висловлювання. Я ж нiколи не бажав йому зла i завжди вболiвав за результат збiрної України. Коли Україна грала у Донецьку з Грецiєю, я дуже переживав за команду", - каже Воронін.

"Я спитав тренера, чи бачить вiн мене в командi. Наставник уникав вiдповiдi. Пiсля цього я зрозумiв, що менi краще по телевiзору дивитися поєдинки за участю рiдної збiрної. Та я  приїду в команду, якщо, звiсно, новий тренер мене запросить. Усе ж я вiддав багато сил збiрнiй, провiв у синьо-жовтiй футболцi 60 поєдинкiв. Так, iнодi не все в грi виходило. Та я завжди старався, i менi не було соромно навiть пiсля програних матчiв дивитися у вiчi українським уболівальникам", - запевняє нападник.

"Зараз спокiйно ставлюся до всiх цих подiй. Побачите, я ще порадую прихильникiв збiрної України. Мрiю зiграти на Євро-2012. Хоча тепер зосереджений на кар'єрi в "Лiверпулi", та все одно завжди подумки й у збiрнiй України", - зазначив Андрій.

В останнiх матчах англiйської прем'єр-лiги  Воронін засiв на лавi запасних, але вважає, що це не проблема.

"Я стараюся i не опускаю рук. Маю робочi взаємини з головним тренером Рафаелем Бенiтесом. Думаю, усе буде гаразд. Навряд чи я полишу Англiю. Визнаю, що в Нiмеччинi менi значно комфотнiше. Там бiльше друзiв, з якими можна проводити дозвiлля. А в Лiверпулi я трохи замкнений у колi сiм'ї", - каже футболіст.

"Англiйську мову ще вивчив. Працюю з репетитором. Мушу признатися, що з мене поганий учень. Такий собi прогульник. Часто пропускаю заняття лише тому, аби бiльше часу провести у сiмейному колi. Тим паче, що мої дiти зараз у такому вiцi, що потребують опiки й ласки батька. Андрiйко дуже кмiтливий. На мiсцi й хвилини не посидить. То вазу розiб'є, то яйцем об стiну жбурне. Ну, а Софiйка цього місяця почала ходити. Це головна подiя у нашiй родинi", - зазначив Воронін.

Коментарі ()