Головне

Кравченко: Хотілося б перейти в "Реал" чи "Барселону"

03.12.2009 13:22 409 0
Півзахисник "Динамо" Сергій Кравченко не виключає, що може змінити клуб.

Футболіст не зміг потрапити в основу "Динамо" ні за часів Юрія Сьоміна, ані Валерія Газзаєва, отож міркує над можливістю переходу в іншу команду, інформує ТСН.

"Сезон для мене, безумовно, невдалий. Я не зміг заграти в основному складі. Не завоював довіри тренера, а для гравця це дуже важливо. Причину цього шукаю, в першу чергу, в собі. Напевно, робив, щось не так, як того хотілося тренеру. Але з іншого боку, знаю, що працював по максимуму, робив усе від мене залежне. На жаль, цього виявилося замало", - каже футболіст.

"Я знаю, що мною цікавляться інші клуби. Але якихось конкретних пропозицій поки ще не було, і з президентом клубу питання про мій перехід в іншу команду ще не обговорював. Якби у мене був вибір, то зупинився, мабуть, на "Реалі" чи "Барселоні", - пожартував Кравченко.

"Але якщо серйозно, то хотів би опинитися в команді, тренер якої бачить мене гравцем основи. Дуже хочу грати для своїх уболівальників. Сподіваюся, вони ще не забули, що є такий футболіст Сергій Кравченко. "Ворскла" мій рідний клуб, якому я завжди готовий допомогти своєю грою, але поки що, повторюся, до мене ніхто не звертався", - зазначив динамівець.

Коментарі ()