Головне

Колесніков: Запрошення Луческу – фарс з боку Суркіса

03.12.2009 11:17 576 0
Запрошення наставника "Шахтаря" Мірча Луческу на пост головного тренера збірної України - фарс з боку президента ФФУ Григорія Суркіса.

Про це заявив віце-президент "Шахтаря" Борис Колесніков в інтерв'ю sport.segodnya.ua.

"На мою думку, це був фарс з боку Григорія Суркіса. Я вже говорив вам, що можна запрошувати всіх, а потім взяти Чубарова - адміністратора київського "Динамо". Ті, мовляв, не погодилися, але я ж запрошував! Імітація діяльності та діяльність - різні речі", - каже Колесніков.

"Буде контракт з тренером - подивимося, на якій підставі він обраний. Або ми знову довіримо збірну "молодій зірці" в надії, що на першому місці роботи їй пощастить досягти результату?" - міркує віце-президент донеччан.

Також Колесніков прокоментував ситуацію з високими цінами на квитки на матч між збірними України та Греції на "Донбас Арені".

"Нехай Григорій Михайлович візьме тарифну сітку ЧС-2010 - найдешевший квиток коштує 18 доларів. З яких міркувань з волі ФФУ найдешевший квиток в Україні на матч з Грецією повинен коштувати 25 доларів? І взагалі, ці 4,6 млн доларів, які Федерація хотіла заробити на матчі, це більше, ніж прибуток за всі домашні матчі збірної України в її історії. З 1992 року вона не зібрала стільки грошей", - переконує віце-президент "Шахтаря".

"Так що висновки Григорій Михайлович нехай залишить для себе. І пояснить, чому на головний світовий футбольний турнір квиток на 25 відсотків дешевше, ніж на гру Україна - Греція. Яке там пояснення прозвучало? Що, мовляв, великі витрати у збірної. Так збірна, виходить, спеціально посіла друге місце, щоб саме ось цим матчем плей-офф забезпечити собі підготовчі збори? А якщо б вона, дай Бог, посіла перше місце в групі - цього матчу не було. Або, не дай Бог, третє місце. Тоді збірна була б банкрутом і Федерація разом з нею? Це смішно", - додав Колесніков.

Коментарі ()