Головне

Луческу: "Шахтар" став машиною

02.12.2009 17:03 455 0
"Шахтар" віддасть усі сили, щоб перемогти "Брюгге" у матчі Ліги Європи і посісти перше місце у групі.

Про це заявив головний тренер гірників Мірча Луческу, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

"Завтра нас, напевно, чекає важка гра. Звичайно, наше бажання посісти перше місце в групі можна пояснити. У першу чергу, це дуже престижно, по-друге, піднімає рейтинг команди. Впевнений, що завтра буде інший "Брюгге", не той, що був там, в Бельгії. Зараз нас вивчили більш детально, і цього разу нам буде складніше", - вважає наставник.

"Тим більше, на виїзді "Брюгге" грає краще, ніж удома. В гостях вони зіграли внічию з "Тулузою", обіграли "Партизан" і в гостях і вдома. Тому один з факторів, який може допомогти нам зіграти успішно - це повний стадіон, який пожене команду вперед. Ми повинні віддати всі сили, щоб вирішити питання першого місця вже завтра", - каже Луческу.

"Наша команда показує у Лізі Європи дуже видовищний, результативний футбол. Ми спробуємо контролювати гру. Ми дуже добре вивчили "Брюгге". Ця команда добре готова фізично. Спробуємо заблокувати флангові зони і спробуємо здійснювати швидкий перехід від оборони в атаку, маючи на увазі, що захисники "Брюгге" дуже потужні, і, напевно, все-таки не дуже спритні і гнучкі", - запевнив Луческу.

"У нас ще буде два дні, щоб відновитися і підготуватися до поєдинку в Кривому Розі. "Шахтар" став машиною, якій потрібно досягати позитивного результату в усіх змаганнях. Коли ми не зібрані і не сконцентровані належним чином, нас одразу ж за це карають", - зазначив керманич гірників.

Коментарі ()