Головне

Українське суддівство очолить англієць?

01.12.2009 20:05 472 0
Незалежний інститут футбольного суддівства може очолити англієць.

Про це заявив переобраний президент прем'єр-ліги Віталій Данілов.

"Власникам клубів треба було зустрітися, поговорити по душам, усунути нелегітимність прем'єр-ліги. Практично з усіх питань досягнуті прагматичні рішення", - повідомив Данілов.

"Ми маємо тим клубам, які мають окремий пул, запропонувати щось таке, щоб вони були готові піти з того пулу", - сказав Данілов.

За словами президента УПЛ, президенти клубів обговорювали кандидатуру на посаду керівника нової незалежної суддівської інстанції.

"Будуть консультації з тією робочою групою (до групи увійдуть три представника УПЛ і два ФФУ - ред.), яку ми затвердили на зібранні. У нас є англійські кандидатури, які будуть працювати у нас на постійній основі хоча б півроку або рік", - додав він.

"Це має бути спільним рішенням", - переконаний Данілов.

"Перші кроки будуть щодо незалежного арбітражу. Віце-президент ФФУ Олександр Бандурко дав чітко зрозуміти, що федерація готова на це йти, готова сприяти у тому, щоб в УЄФА нам дали пояснення", - впевнений керівник ліги.

"Не бачу жодних підводних каменів, щоб до початку наступного сезону створити єдиний пул, зробити незалежний арбітраж", - Данілов.

Коментарі ()