Головне

Суркіс: З Даніловим поговорили чисто по-чоловічому

01.12.2009 19:06 412 0
Президент "Динамо" Ігор Суркіс "по-чоловічому" поговорив з переобраним президентом прем'єр-ліги Віталієм Даніловим.

Про це розповів сам Суркіс-молодший, інформує кореспондент "Чемпіона".

"Абсолютно задоволений розмовою з Даніловим. Та і ми з ним ніколи не сварилися. Я би хотів підкреслити, що у витоків його сьогоднішнього президентства стояв я, і я переконав декількох колег, зокрема і Коломойського, щоб тимчасовим в.о. був Данілов. Хоча група людей, яка його сьогодні підтримувала, той же Рінат Ахметов, і той же Димінський були категорично проти", - сказав власник столичного клубу.

"У нас з Даніловим свого часу були невеликі розбіжності. Але зараз чисто по-чоловічому поговорили, у мене немає жодних питань, я бажаю, щоб він працював на благо і розвиток нашого футболу", - додав він.

За словами Суркіса, дебати між власниками клубів були не дуже жорсткі, "ми дуже швидко обрали президента". "Хто голосував за, хто голосував проти. Ми маємо визнати, що сьогодні є законно обраний президент і ми бажаємо йому на цій ниві успіхів, об'єднання тих, хто голосував проти і тих, хто голосував за. Я був проти".

"На жаль, до Сергія Харченка не дійшла черга, бо першим був Бєланов, який зняв свою кандидатуру, на другому місці був Данілов, за якого проголосували 11 чоловік за, три порти і один утримався. Коломойського не було", - розповів Суркіс.

Він також пояснив, що голосував за Харченка, бо "його програма сподобалася більше".

"Треба рухатися вперед, щоб у нас було менше конфліктів. Щоб сам футбол радував наших вболівальників. Данілов обрав форму, за якою ми можемо йти до прозорого суддівства. Бандурко рекомендував звернутися в УЄФА та ФІФА, щоб отримати такий же дозвіл, як в Англії. Запросити незалежного західного експерта, або суддю, або топ-менеджера, який працював у суддівстві, на посаду керівника цієї комісії. Тоді всі дозвільні розмови будуть зняті", - підсумував президент "Динамо".

Коментарі ()