Головне

Коваль: Після матчу з "Динамо" до мене постукали 170 чоловік

01.12.2009 12:22 429 0
Після матчу з "Динамо" до 16-річного голкіпера запорізького "Металурга", який став героєм туру, постукали 170 уболівальників, щоб його привітати.

Про це талановитий голкіпер, який вже три матчі поспіль відстояв "на нуль", розповів в інтерв'ю "Комсомольской правде".

Максима помітили ще під час гри "Металурга" з "Закарпаттям", в якій він дебютував за рідну команду. Це було всього лише місяць тому! Той матч закінчився з рахунком 3:0. Потім була нульова нічия з "Чорноморцем". І, нарешті, гра з "Динамо". Після того як на 94-й хвилині він взяв пенальті від найкращого бомбардира чемпіонату Артема Мілевського, хлопцеві напророкували велике майбутнє.

"Ні, не вгадував, куди Мілевський буде бити. Тренер мені завжди каже: реагуй на м'яч. Я так і роблю. Чесно кажучи, я погано пам'ятаю, що було після фінального свистка. Але впевнений, що щасливішої людини, ніж я, на полі не було", - говорить Коваль.

"До речі, після матчу з "Динамо" до мене постукали 170 чоловік. Я, звичайно, багатьох не знаю, але все одно не відхиляю заявки. Вони запитують, як справи, чим займаюся. Намагаюся всім відповісти, але, звичайно, фізично поговорити з усіма не встигаю", - каже голкіпер.

Досьє

Максим Коваль народився 9 грудня 1992. Вихованець футбольної школи запорізького "Металурга". В основному складі "Металурга" дебютував 1 листопада 2009 в матчі з ужгородським "Закарпаттям" (3:0).

Коментарі ()