Головне

Михалик: "Рубін" – це не "Барселона" або "Інтер"

23.11.2009 18:35 547 0
"Рубін" - найсильніша команда Росії, однак "Динамо" має взяти гору.

Про це напередодні матчу Ліги чемпіонів між "Рубіном" і "Динамо" заявив півзахисник киян Тарас Михалик, повідомляє  ru.uefa.com.

"Ми повинні взяти гору. Якщо цього не відбудеться, то ми в турнірі нічого не доб'ємося. Нас чекає важкий матч. Люди думали, що "Рубін" в 2008 році завоював чемпіонство випадково. Але команда довела, що це не так, що вона дійсно є найсильнішою в Росії. Нам буде протистояти сильний і добре збалансований суперник. Втім, це не "Барселона" або "Інтер". Я не хочу нікого виділяти у складі казанців, навіть Домінгеса. Вони сильні командною грою", - каже Тарас.

"Інтер" та "Барселона" прилітали до Казані за два дні до матчу, мабуть, для акліматизації. Однак суперника недооцінили, і зуміли зіграти лише внічию. "Динамо" ж прибуло до столиці Татарстану напередодні зустрічі. Раніше сенсу не було - клімат у Києві не надто відрізняється від казанського", - говорить Михалик.

Гостям, безперечно, додає оптимізму і той факт, що команду тренує Валерій Газзаєв, який чудово знає "Рубін" і принципи роботи Курбана Бердиєва.

"У нас сильний і розумний тренер. Якщо ми хочемо досягти успіху, то повинні реалізувати його тактичні задуми на полі", - додав Михалик.

Коментарі ()