Головне

Баль: Так швидко результату не досягнеш

23.11.2009 13:17 398 0
Головний тренер "Чорноморця" Андрій Баль радить зачекати із оцінкою результатів команди.

"Радує, що в команді хороша атмосфера, клімат, хлопці товаришують між собою і старанно працюють у рамках тренувального процесу. Але так швидко результату не досягнеш, і ви самі бачите, спостерігаючи з боку, що в команді є прогалини, які ми будемо закривати", - сказав тренер після нульової нічиєї з запорізьким "Металургом".

"Гра складалася з двох таймів, перший обнадіяв, другий розчарував. Якби в перші 20 хвилин гри реалізація була нормальною, рахунок міг бути іншим. Потім вже пішла деяка авантюра, кудись зникла ігрова дисципліна, на що я завжди роблю акцент. Могли отримати і в свої ворота, у гостей було два хороші моменти", - наводить слова тренер офіційний сайт одеситів.

За словами наставника "Чорноморця", який працює лише 2,5 місяці, у команди немає такого футболіста, який би з'єднував лінії. "Ми будемо його шукати. Останній тонкий пас у команді відсутній, а в складі, зокрема у дублюючому, таких гравців немає. Є одне молоде дарування, не буду називати прізвище, але він поки маленький".

"Ми провели два тижні гарної роботи, адже була перерва в іграх. Навантаження були хороші, думаю, в наступних матчах хлопці додадуть", - впевнений фахівець.

Коментарі ()