Головне

Заяєв агітує за кандидатуру "Динамо"

23.11.2009 10:45 423 0
Заслужений тренер України Анатолій Заяєв закликав президентів українських клубів на виборах президента Прем'єр-ліги проголосувати за кандидатуру Ігоря Бєланова.

"Я хочу закликати власників клубів зробити свій вибір на користь кандидатури Ігоря Бєланова. Я впевнений, що він - унікальне поєднання, сплав великого у минулому футболіста і успішного менеджера, бізнесмена", - наводить слова Зайєва "Наш Век".

За словами тренера, Бєланов показав себе гарним організатором: керував швейцарським клубом "Віль", створив в Одесі власну футбольну школу, успішно займається бізнесом.

"Плюс до всього - він людина європейської формації, здатний організувати українському футболу (за підтримки, зрозуміло, власників та спонсорів клубів) потужний ривок до стандартів клубного господарства в Європі", - додав Заяєв.

"Ігор Бєланов - компромісна фігура, здатна об'єднати всі регіони футбольної України з тим, щоб кожен клуб, кожен президент, всі, хто має відношення до цієї гри, працювали на благо країни. При цьому він, як колишній футболіст, знає не тільки економічні і фінансові складові всього господарства, а й добре розуміє суть гри, що дасть можливість українському футболу прогресувати. Упевнений, що саме Ігор Бєланов потрібний футболу України", - резюмував Заяєв.
Нагадаємо, крім колишнього нападника і висуванця від київського "Динамо", на цю посаду претендують нинішній глава Прем'єр-ліги Віталій Данілов (висуванець "Зорі") і гендиректор компанії MSP, президент Асоціації пляжного футболу України Сергій Харченко (висуванець "Металіста").

Вибори президента Прем'єр-ліги відбудуться 1 грудня.

Коментарі ()