Головне

Павлов: Беру приклад з Адвоката

21.11.2009 21:55 484 0
Головний тренер "Ворскли" Микола Павлов бере приклад з екс-тренера пітерського "Зеніта" Діка Адвоката.

Про це наставник полтавчан заявив після матчу з "Оболонню".

"Я завжди намагаюся брати з когось приклад. От сьогодні ми маємо приклад з Діка Адвоката. Кажуть, у нього в "Зеніті" було два рівноцінних склади, але він чомусь не робив заміни. Ось дивіться: ми робимо заміну - пропускаємо, робимо другу - пропускаємо. Але у них була одна перевага: всі 18 футболістів запасу отримували стовідсоткову премію", - сказав Павлов.

За його словами, в цілому, "Ворскла" більше заслуговувала на перемогу.

"Хоча я скажу кілька компліментів на адресу "Оболоні". Вони два або три тури грали без чотирьох провідних футболістів і тому десь недобрали очки. А так, як вони грають - вони б ці очки обов'язково взяли! І з кого тепер спитати? Їм повернули штраф, їм дозволили використати цих футболістів, думаю. Повернуть їм і три очки. Але хто їм поверне дві гри, які вони грали в ослабленому складі. Але поза тим вони билися, вони старалися і я з цим хочу привітати перш за все Юру Максимова, команда якого грає в хороший футбол", - додав він.

Також наставник розповів про стан здоров'я півзахисника збірної України Григорія Ярмаша.

"Ярмаш у п'ятницю в перший раз пробігся по свіжому повітрю. Добре, що по свіжому, сосновому повітрю - це допоможе йому відновитися. У нього хвороба була в початковій стадії, грипував 3-4 дні. Але це звичайний грип і, думаю, що післязавтра він вже почне з нами працювати", - наводить слова тренера прес-служба ФК "Ворскла".

Коментарі ()