Головне

Коваль: Поява грошей у "Зорі" не значить, що команда одразу заграє

21.11.2009 20:58 302 0
У луганської "Зорі" з'явилися гроші на існування клубу, але це не значить, що команда має одразу заграти.

Про це заявив головний тренер "Зорі" Юрій Коваль після матчу 14 туру проти "Металіста".  

"Ми виробили певний план на гру з урахуванням сильних і слабких сторін нашої команди. Складно грати, не реалізовуючи такі моменти. План на гру працював, поки грали Каменюка і Омоко. Але вони були змушені залишити поле через травми. Ми послабили тиск на захисників "Металіста" і одразу отримали гол, а потім і другий причепом", - сказав наставник луганчан.

За його словами, перед грою у "Зорі" виникли кадрові проблеми. "Мелікян не зміг грати, Омоко був під питанням. Курилов не грав, бо у нього травма, яку він отримав у Полтаві. Антонов не грав за домовленістю. Ви ж бачили, сьогодні 5 гравців з дубля грали", - додав тренер.

Як повідомив Коваль, участь Омоко у грі молодіжних складів була своєрідним тестом, перевіркою його здоров'я. "У нього проблеми із задньою поверхнею стегна. Сьогодні він не витримав. Ми випустили хлопчика 89 року і виникли проблеми в обороні, яких до того не було".

"Справа в мотивації та психології. Тому, хто нижче в таблиці, легше налаштуватися на такі матчі. Я другий місяць я працюю, це моя шоста гра - з них 4 на виїзді. Ми намагаємося грати з лідерами агресивніше. Пауза в чемпіонаті пішла нам на користь, ми підтягнули готовність. Будинок споруджують на фундаменті. Вже потім стіни і дах. Не можна без фундаменту. Гроші з'явилися, але це не означає, що ми відразу повинні заграти. Будемо будувати будинок. Ось, дали можливість зіграти новим хлопцям", - наводить слова тренер прес-служба харківського "Металіста".

Коваль також прокоментував чутки, що в "Зорю" приходить Чанцев: "Треба такі запитання ставити керівництву, розмов завжди багато. Раз чутки є, значить фінансування є. Просто так тренери не приходять. А я працюю, бо треба заробляти очки вже зараз".

Коментарі ()