Головне

Маркевич: Довелося піти на ризик, але він був виправданий

21.11.2009 20:31 422 0
Харківському "Металісту" у матчі 14 туру проти "Зорі" довелося ризикувати.  

Про це після гри заявив Мирон Маркевич, головний тренер "Металіста".

"У нас в першому таймі досить серйозні проблеми були, "Зоря" могла забити, і не один м'яч. Ми відверто спали, чесно кажучи, треба було в перерві футболістів трохи приводити до тієї норми, яка необхідна. Виходити і думати, що ти виграв до гри - призводить до таких моментів. Другий тайм був непоганий, команда перебудувалася, довелося піти на якийсь ризик, але він був виправданий. Ми перейшли на гру в три захисники - це дало свій результат", - сказав наставник "синьо-жовтих".

За словами тренера, поява на полі бразильця Едмара не була запланована. "Я думав, чим більше футболістів конструктивного плану, тим краще результат. На жаль, не вийшло. Ми програли середину поля в першому таймі, була пара моментів у "Зорі", треба було щось змінити".

Як вважає Маркевич, у другому таймі він зняв одного захисника і "Металіст" почав грати 3-5-2. "Пізніше Олійника перевели на вістря атаки і це дало свій результат - Денис забив гарний м'яч".

Наставник також повідомив, що Березовчук не грав через хворобу. "Хворіє третій день, температура".

На думку тренера, поле стадіону "Металіст" залишає бажати кращого. "Не зовсім воно якісне. (Гравці) падали. М'яч стрибав, треба простежити за цим, начебто було поле в непоганому стані ще недавно", - наводить слова тренер прес-служба ФК "Металіст".
Коментарі ()