Головне

Луческу: "Соромно за ту гру, яку показала моя команда"

21.11.2009 18:12 432 0

У донецького "Шахтаря" немає виправдання у поразці від київського "Динамо" у 14 турі Прем'єр-ліги.

Про це після матчу заявив головний тренер донецької команди Мірча Луческу, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"По-перше, хочу вибачитися перед нашими вболівальниками. По-друге, хочу привітати "Динамо" з перемогою. Мені соромно за ту гру, яку показала моя команда. Такої гри у виконанні підопічних я ще не бачив. "Динамо" ж здобуло заслужену перемогу, добре зіграли на контратаках. Але виправдань у нас немає", - сказав він.

"Уся відповідальність лежить на мені. Я - тренер. Я вирішував кого ставити. Але я очікував від наших гравців зовсім іншої гри", - додав Містер.

У пропущений голах Луческу звинуватив пару центральних захисників - Іщенка та Ракицького.

"У перших двох голах винуватий, швидше за все, Іщенко. У третьому - Ракицький. Я напередодні цього матчу якраз спілкувався з президентом і зазначив, що Ярослав помилиться, адже досить молодий ще. Саме ці помилки додали киянам впевненості", - розповів тренер.

Прокоментував руминський фахівець і суддівство матчу.

"Арбітр сьогодні добре відсудив. Йому вдалося тримати гру у своїх руках, нічого не видумував. Щодо пенальті, то, я вважаю, що на Срні був пенальті. Щодо падіння Ярмоленка, то потрібно дивитися чи був контакт, і відповідно ставити пенальті або давати жовту за симуляцію", - зазначив Мірча.

Коментарі ()