Головне

"Карпати" вимагають від Суркіса повернути гроші УЄФА

20.11.2009 13:16 415 0

Львівські "Карпати" вимагають від президента Федерації футбол України Григорія Суркіса повернути так звані кошти з "Програми Солідарності УЄФА", за весь період функціонування цієї Програми.

У листі до Суркіса, генеральний директор "Карпат" Ігор Дедишин зазначає, що кошти з цієї програми, ФФУ, начебто, з року в рік планувалося використовувати для будівнитцва навчально-тренувальної бази в селі Гореничі, що під Києвом, але спрорудження цього об`єкту так і не розпочалося.

"Карпати" зазначають, що "згідно циркуляру УЄФА, кошти з Програми Солідарності, мали перераховуватися українським клубам".

Згідно інформації "Карпат", з 2004 років ФФУ виділяла кошти на базу в Гореничах.

"ФК "Карпати" ніколи не отримували жодних підтверджень того, що кошти, виділені з обсягів згідно Програми Солідарності УЄФА, взагалі коли-небудь скеровувались саме на будівництво центру, не кажучи вже про отримання яких-небудь звітів про використання фактично належних нам коштів.

Таким чином, кошти, які могли і мали бути використані нашим клубом для покращення матеріальної бази системи підготовки молоді ФК "Карпати", фактично були використані або нецільово, або безгосподарно", - ідеться в листі "Карпат".

Коментарі ()