Головне

ООН подякувала Суркісу

16.11.2009 17:53 516 0
Організація об'єднаних націй подякувала київському "Динамо" та власнику клубу Ігорю Суркісу за підтримку у акції проти бідності.

Про це йдеться у листі постійного координатора системи ООН в Україні Олівьє Адама.

"Хотів би подякувати за підтримку акції "Піднімись та дій проти бідності", яка пройшла  під час футбольного матчу "Динамо" - "Оболонь". Акція була ініційована офісом Організації об'єднаних націй в Україні в рамках всесвітньої компанії ООН з Досягнення цілей розвитку тисячоліття", - пише Адам.

Також ООН дякує фан-клубу "Динамо" на чолі з Петром Лавренюком, й адміністрації стадіону "Динамо".

"У результаті наших спільних зусиль близько п'яти тисяч людей брали участь у компанії ООН. Ці люди встали під час матчу в Києві, підтримавши глобальний рух проти бідності, разом з мільйонами однодумців по всьому світу, встановивши новий рекорд Гіннеса", - йдеться у листі.

"Рекорд Гіннеса був встановлений 16-18 жовтня, коли 173 045 325 чоловік зібралися на 3000 подій у більш ніж 120 країнах, включаючи Україну, вимагаючи, щоб їх уряди викорінили бідність. Акція під девізом "Піднімись, дій, покінчити з бідністю прямо зараз!" триває четвертий рік поспіль, і цього року кількість її учасників збільшилася на 57 мільйонів", - наголошує представник ООН.

Коментарі ()