Головне

Кононов: "Від спарингу із "Закарпаттям" залишилися двоякі враження"

15.11.2009 11:51 417 0

По завершенні товариського матчу між "Карпатами" та "Закарпаттям", у якому "зелено-білі" здобули переконливу перемогу з рахунком 3:0, головний тренер галичан Олег Кононов поділився своїми враженнями про гру.

"Від гри із "Закарпаттям" у мене залишилися двоякі враження, - каже білоруський тренер "Карпат". - Гравці грали не так, як ми планували. Ми старалися зіграти більш агресивно у відборі м'яча, особливо в атакувальних діях. Що вдалося нам у цій грі, а що - ні, сказати не можу, адже це товариська гра. Утім, у нас є ще тиждень часу на виправлення цих помилок. Загалом, головним нашим завданням у цій грі була підготовка до матчу національного чемпіонату проти "Кривбасу".

Головний тренер львів'ян не став порівнювати цей поєдинок з недавнім матчем за участю цих же команд в національному чемпіонаті. Нагадаємо, тоді також виграли "Карпати", але з мінімальним рахунком - 1:0.

"Не треба порівнювати офіційну гру з товариською. Думаю, що у цій грі тренер "Закарпаття" Ігор Гамула також пробував якісь напрацювання на матч. Ця гра була тренувальною", - вважає Олег Георгійович.

ЗІК

Коментарі ()