Головне

"Шахтар" купить ще одного Брандао

10.11.2009 14:30 732 0

Форвард бразильського клубу Серії В "Васко да Гама" Елтон Родрігес Брандао після закінчення сезону залишить команду. Не дивлячись на те, що "Адмірали" достроково завоювали право в наступному сезоні виступати в Серії А, 24-річний нападник веде переговори з донецьким "Шахтарем".

Про це повідомив президент "Сан-Каетано" Найро Феррейра.

Саме цьому клубу належить 70% федеральних прав на гравця, а за "Васко" Елтон Брандао грає на правах оренди до кінця року, ще 30% прав - у бізнесмена Хуана Фігге.

"Наступного тижня у нас буде ще одна зустріч з представниками "Шахтаря". На рівні клубів майже все узгоджено, залишилося дочекатися рішення самого футболіста", - цитує Феррейру видання "Діаріо Гранде".

Додамо, що президент "Васко" Роберто Динаміт вже кілька разів заявляв про свій намір зберегти Елтона на наступний сезон, але пропозиція українців економічно більш цікавіша. Окрім "Шахтаря" Елтоном цікавляться португальські "Порту" і "Спортинг". "Леві" бачать в нім заміну Лієдсону.

Елтон з 16-а забитими м'ячами є другим бомбардиром Серії В, всього одним голом поступаючись нападаючому "Фігуаренсе" Рафаєлю Коельо. Всього у складі "Васко" цього сезону він забив 26 м'ячів в 47 матчах.

gazeta.ua

Коментарі ()